RockStation

Új koncertanyag érkezik a Metallicától

2016. február 24. - theshattered

metallica_rock_in_rio_2015.jpgA Metallica, akik nem más titulusban tetszelegnek, mint az idei Record Store Day hivatalos nagykövetei, egy új, de korántsem friss koncertanyaggal újítanak be az április 16-i zenei ünnepre. Hogy mivel? Nem mással, mint a 2003-as, Bataclanban játszott buli hangfelvételével, ami így hivatalos kiadásban is elérhető lesz a rajongók számára.

A Record Store Day neve biztosan nem cseng idegenül a fanatikus lemezvásárlók körében, hiszen már hagyomány lett, hogy ezt az alkalmat a nagyobb bandák egy-egy spéci kiadvánnyal ünneplik meg. A csak az erre az alkalomra megjelenő Liberte, Egalite, Fraternite, Metallica! lemez jótékonysági célokat fog szolgálni, minden bevétel a Give For France-nak, egy, a terrorizmus áldozatait segítő alapnak a számlájára fog menni.

"A független lemezcégek szinte már beleivódtak a Metallica DNS-ébe. Mindannyiunk számára kulcsfontosságú szerepe volt ezeknek az üzleteknek, hogy azok a zene fanatikusok legyünk, akik most is vagyunk." - mondta Lars Ulrich

A koncert egy részlete már a Some Kind Of Monster EP-n korábban megjelent, de teljes terjedelmében csak most fog hivatalosan is napvilágot látni. Szóval elő azokkal a bukszákkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr658415844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum