RockStation

Nézd meg az új Iron Maiden turné bevezető kisfilmjét

2016. február 25. - theshattered

1280x720.jpgTegnap este hosszú idő után újra színpadra lépett az Iron Maiden. A floridai Sunrise beli koncerten debütált a vasszűz új koncert intrója is. Az esőerdőbeli hangulat természetesen a tavalyi, nagy sikerű, kétlemezes Book of Soulshoz igazodik, melyben ki más, mint Eddie játssza a főszerepet. A cikkben vethettek egy pillantást az új merch pultra és a tegnapi koncert programjára is.

A kétperces videó másik kiemelt szereplője Eddie mellett az új Ed Force One, melyet kimondottan ennek a turnénak a kedvéért vásároltak meg Dickinsonék. A gépet, ahogy eddig már megszokhattuk, a rákbetegségből tavaly kigyógyult énekes fogja körbevezetni a Föld körül.

"Ami igazán megérint ezzel a turnéval kapcsolatban, hogy tavaly ilyenkor még azt sem tudtam, hogy egyáltalán fogok-e tudni énekelni valaha." - nyilatkozta Dickinson - "A dolgok aztán szerencsés fordulatot vettek, kigyógyultam a betegségből és most már csakis a turnéra koncentrálok."

Az új albumról és a turnéról a következőket mondta: "A lemez hatalmas siker volt,épp, hogy csak lemaradtunk a Billboard első helyéről. Szóval most fogjuk az anyagot és megmutatjuk az embereknek élőben is." A koncertkörút Egyesült Államokat érintő első kanyarja szinte már most végig teltházas, ami egyértelműen jó jel lehet a későbbiekre is.

Most pedig jöjjön az említett kisfilm, aztán pár felvétel a hivatalos merchpultról:

Doors open for Iron Maiden with special guests The Raven Age in less than 30 mins! Be sure to check out the merch. tables on your way in.

Közzétette: BB&T Center – 2016. február 24.

 

A már említett floridai koncerten a következő dalokat játszotta az Iron Maiden:


If Eternity Should Fail
Speed of Light
Children of the Damned
Tears of a Clown
The Red and the Black
The Trooper
Powerslave
Death or Glory
The Book of Souls
Hallowed Be Thy Name
Fear of the Dark
Iron Maiden

The Number of the Beast
Blood Brothers
Wasted Years

Eddie Magyarországon is tiszteletét fogja tenni a nyáron, a soproni Volt Fesztiválon lehet majd találkozni vele Július 1-én!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr618417716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum