RockStation

Vinylen is napvilágot lát Fredrik Thordendal eddigi egyetlen szólólemeze

2016. február 25. - theshattered

thorendal.jpgA Meshuggah húrörlője, Fredrik Thordendal még 1997-ben rukkolt elő az eddigi egy szem szólólemezével, a Sol Niger Withinnel, amely a sokatmondó Fredrik Thordendal's Special Defects zenekari néven jelent meg több vendégzenész szereplésével. A furcsa, kísérleti anyag hamarosan vinylen is megjelenik a Husaria Records jóvoltából.

Magát az albumon annak idején Thordendal egyedül írta és vette fel (legalábbis a hangszeres részek nagy szeletét és az éneket), de még a produceri szerepkör gyeplőjét sem engedte ki a kezéből.

Az újrakiadásért felelős kiadó első embere, Tom Smaga a következőket nyilatkozta az anyagról: "Még mindig dolgozunk (Thordendallal) a kisebb részleteken, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy legalább néhány apró meglepetés legyen az anyagon. Talán a korai előrendelők még valami pici extrát is kaphatnak."

A megjelenés és egyéb részletek még nem tisztázottak, de az információéhséget enyhítendő álljon itt egy élőben előadott medley a dalokból és egy Meshuggah rajongó ló:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr758417750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum