RockStation

Izzy Stradlin nem vesz részt a Guns N' Roses reunionban!

2016. március 02. - theshattered

guns_1987.jpg

A pletykát maga a gitáros zárta rövidre a Rolling Stone magazinnak írt levelében. A megkopott fényű legendás banda alapító gitárosa szűkszavúan, de lényegre törően értesítette a nagyvilágot a hírről.

"Jelen állás szerint egy 2016. áprilisi GNR koncerten sem fogok játszani" - írta az email-ben - "Nem voltam a stúdióban a többiekkel, nem írtam és nem is vettem fel velük semmit mostanában. Azért írtam ezt a levelet, mert túl sok volt a találgatás és túl kevés a tény."

Jó hír viszont a fanoknak, hogy a gitáros már Twitter fiókkal is rendelkezik. Mivel többen kételkedtek a fiók hitelességében (lévén, hogy jó ideig mindenféle nyilvánosság nélkül élt), ezért Stradlin egy videót is felrakott, melyen egy régi kedvencének, Jonathan Edwards Sunshine-jának egy részletét adja elő.

"Tudom, hogy a kérdés a Twitter fiókkal kapcsolatban" - mondta - "De én vagyok az, én hoztam létre az accountot. Túl sok volt a találgatás a stúdiós részvételemmel és az aktivitásommal kapcsolatban. Mivel sok az álhír, ezért tisztázni akarom: nem vagyok stúdióban és nem veszek fel semmit sem egyik Guns N' Roses-os sráccal sem. Jelen állás szerint egyik tervezett koncerthez sincs közöm... Egy csomó hír, amit a rajongók olvasnak, nem igaz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218432896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum