RockStation

Nagy bejelentésre készül a Foo Fighters

2016. március 02. - theshattered

foo_fighters_2015.jpgHogy pontosan mire, nem tudjuk. Ami biztos, hogy amerikai idő szerint ma este mindenre fény derül. A legjobb esetben kész van az új album (ami talán kicsit korai lenne), a legrosszabb pedig...

Nos, a legrosszabb eset szerint feloszlik a Foo Fighters és Dave Grohl szólópályára lép. Mire alapozzuk ezt a kijelentést? Az Internet különböző pontjain már lehetett találkozni olyan hírekkel, hogy Grohl és Taylor Hawkins dobos között durván kiéleződött az ellentét és az énekes/gitáros Oscar díjátadón előadott performansza már csak az egyik utolsó szög a többszörös platinalemezes zenekar koporsóján. Mi nem igazán örülnénk neki, de Grohl-t ismerve még valami jó is kisülhetne a dologból.

Mihelyst kiderül valami, a lehető leghamarabb tudatjuk veletek. Sztéjtúnd!

Official band announcement tomorrow night. Stay tuned.

Közzétette: Foo Fighters – 2016. március 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr918439382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum