RockStation

Nem oszlik fel a Foo Fighters

....,de hosszabb pihenőt tartanak

2016. március 03. - sunthatneversets

foo-fighters.png

Tegnap már megírtuk, hogy az éjszaka nagy bejelentésre készül a Foo Fighters. Az előzetes pletykák szerint szerint feloszlik a zenekar és Dave Grohl szólópályára lép, merthogy Grohl és Taylor Hawkins dobos között durván kiéleződött az ellentét és az énekes/gitáros Oscar díjátadón előadott performansza már csak az egyik utolsó szög a többszörös platinalemezes zenekar koporsóján.

Természetesen nem a Foo Fightersről és Dave Grohlról beszélnénk, ha egy sima, pár soros bejelentést tettek volna. Helyette itt egy több, mint 7 perces cáfolat egy paródiavideó képében, melyben természetesen Dave Grohl szólópályára lép, helyét pedig a 98 Degrees frontembere Nick Lachey veszi át. A videó végén pedig a következő üzenet áll. "Milliomodszor mondjuk el: nem oszlunk fel és senki nem folytatja kibaszott szólóban."

Ettől függetlenül, ahogy Taylor Hawkins dobos egy friss interjúban megerősítette, hogy a zenekar most meghatározatlan időre pihenőre vonul.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr288440236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum