RockStation

Neurosis a Brutal Assault Fesztiválon

2016. március 03. - sunthatneversets

brutal_assault_2016_neurosis.jpg

Az idén augusztus 10-13 között a csehországi Jaromerben rendezendő Brutal Assault szervezői is kitesznek magukért, mert az utóbbi idők egyik legerősebb line up-ját sikerül összehozni idén. A napokban újabb neveket jelentettek be, melyejk közül a legkülönlegesebb a tavaly 30. születésnapját ünneplő Neurosis fellépése. Mellettük olyan nevek lépnek még fel, mint a Dying Fetus, az Obscura, a Goatwhore, a Stick To Your Guns, a Stuck Mojo, a Tesseract, az Unearth és a Venom Inc. A Fesztivállal kapcsolatos infókat ITT találjátok, az eddig bejelentett bandák neveit pedig alább.

ABORTED AGNOSTIC FRONT ANGELCORPSE ANIMALS AS LEADERS ARCH ENEMY ARCHGOAT BEHEMOTH BIRDFLESH BURY TOMORROW CATTLE DECAPITATION CONAN CORONER DARK FUNERAL DARK TRANQUILLITY DESTRUCTION DEVILDRIVER DIE KRUPPS DISAVOWED DYING FETUS ELECTRIC WIZARD ESKIMO CALLBOY EXODUS EYEHATEGOD GOATWHORE GRUESO ME HYPNO5E IMMOLATION INSOMNIUM IRON REAGAN JIG-AI KNUCKLEDUST LEPROUS MGŁA MINISTRY MISERY LOVES CO. MITHRAS MONO MOONSPELL MUTOID MAN NEUROSIS NILE OBITUARY OBSCURA OMNIUM GATHERUM PARKWAY DRIVE SATYRICON SEPTICFLESH SHINING SIGH SLAGMAUR STICK TO YOUR GUNS STUCK MOJO TAAKE TERROR TESSERACT TEXTURES THE ALGORITHM THE BLACK DAHLIA MURDER TRIBULATION UNEARTH VALKYRJA VEKTOR VENOM INC. VOIVOD WHIPLASH

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr808440282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum