RockStation

8 lehetséges beugró énekes Brian Johnson helyére

2016. március 09. - theshattered

acdc_3.jpgBiztos mindenki hallotta a tegnap megjelent hírt, miszerint az AC/DC kénytelen volt elhalasztani az amerikai turnéja fennmaradó részét Brian Johnson hallásproblémái, illetve a hallása elvesztésének kockázata miatt. Az angol Metal Hammer viszont gyorsan reagált, rögtön előálltak egy "megoldással" a fennálló helyzetre. Eljátszottak a gondolattal, hogy ha már a drog és egyéb problémák miatt szem előtt lévő Phil Rudd és a sajnálatos módon az öregkori demencia által partra vetett Malcolm Young is pótolható, akár az énekes helyére is be lehetne rakni beugrós zenészeket. Furcsa gondolat, de lássuk, mire jutottak a srácok! Figyelem! A listát semmiképp sem érdemes komolyan venni, csak játékról van szó!

Joel O' Keefe

Ahhoz talán semmi kétség nem fér, hogy az Airbourne az AC/DC egyik leghűségesebb fiatal követője - mind a zenét, mind az énekstílust tekintve. Az énekesük Joel O' Keefe szinte az ideális "pótlék" lenne, de biztos, hogy a korkülönbség közbeszólna.


Cormac Neeson

A Black Ice turnén bemelegítő The Answer északír énekese mellett több érv is szól: földhözragadt, megvan a hangja is, a figyelmet is fel tudja magára hívni... és még Newcastle-ből is származik. Csak éppen nem abból, mint Brian. Minden esetre ideális beugrós lehetne.


Marc Storage

A svájci Krokus énekese nem mai gyerek már, ráadásul annak idején ők is ugyanolyan ügyesen koppintották az AC/DC stílusát, mint manapság az Airbourne teszi. A hangbeli adottság itt sem kérdés.


Noddy Holder

A walsalli születésű veterán énekes neve Bon Scott halála után már a villanyosok fejében is felmerült 1980-ban, de ő visszautasította azt. Lehet, hogy kellene adni neki egy második esélyt?


Lzzy Hale

Egy nő? Igen, miért ne? Egy érdekes megoldás lenne a srácoktól, ráadásul gondoljatok bele, hogy milyen vadóc lenne hallani a szájából az olyan "kanhimnuszokat", mint a Whole Lotta Rosie, vagy a Dirty Deeds.


Nergal

Ezt talán az eredeti cikkírók sem gondolták túl komolyan, de ismeretes, hogy a lengyel frontember mekkora fanatikusa  a déliek zenéjének. Az éppen blueslemezen dolgozó Nergalnak ha más nem is, de a szövegtudása biztosan meglenne a feladathoz.


Celine Dion

Ahogy már legalább egyszer prezentálta, kanadai dívának kétségtelenül megy a léggitározás. Az Anastacia-val közösen előadott You Shook Me All Night Long pedig végül is nem is olyan rossz...


Jim Breuer

A végére már nagyon elszaladt a ló az eredeti szerkesztőkkel, hiszen a mellékelt videóban az AC/DC-t irritáló módon paródizáló amcsi humorista is beleesett az ő képzeletbeli kalapjukba. Ők tudják...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr248456236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum