RockStation

Ganxsta Zolee és a Kartel Nemzetközi Zoltán és Nőnap

Hölgyek és Zoltánok, irány a Barba Negra Music Club

2016. március 14. - rockstation

kartelcsoport.jpg

Egy nap, amikor kifejezhetjük a gyengébbik nem iránt érzett szeretetünk, hálánk, odaadásunk – attól függően ki hogyan érez - egy nap, ami a nőkről szól és persze az aznap ünneplő Zoltánokról – idén e jeles napot dupla dózisban adagolhatjuk magunknak, hiszen március 8-a mellett március 14-én egy óriási bulival fejelhetjük meg az ünnepet a Barba Negra Music Club-ban.

A klub színpadára érkezik a Ganxsta Zolee és a Kartel és meghívott vendégeik, köztük MC Colombo (Brains) is, hogy együtt, a tőlük megszokott hajnalig tartó ereszd el a hajam bulival ünnepeljenek. A srácok üzenik, hogy mindenki hozzon magával még egy nőt vagy Zoltánt és találkozunk március 14-én a Barba Negrában! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318474342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum