RockStation

Több mint 100 magyar fellépő a Rockmaratonon

2016. március 18. - rockstation

rockmaraton_2016_hazai.jpg

Összeállt a hazai felhozatal az idei Rockmaraton Fesztiválon – több mint 100 magyar zenekar lép színpadra július 8-17. között Dunaújvárosban.

A világtörténelem leghosszabb rockfesztiválján lassan végleges a program, a szervezők ma bejelentették a teljes magyar line-upot. A nagy nevek között sok a visszajáró: érkezik a Road, az Ossian, a Depresszió, Paddy And The Rats, az Ektomorf, a Pokolgép, a Dalriada, a Hétköznapi Csalódások, a Moby Dick és az Alvin És A Mókusok. Lesz Prosectura, Leander Kills, Akela, Kalapács, Rómeó Vérzik, Wisdom, Zorall, Rózsaszín Pittbull, Blind Myself, Omen és az Apey And The Pea – hozzájuk csatlakozik a Cadaveres, Rudán Joe, Nevergreen, Watch My Dying, Hatóságilag Tilos, Bloody Roots, Ordog, Tales Of Evening és a Jolly Jackers.

Jó néhány közönség kedvencet is láthatunk, közel nyolcvan további zenekar játszik majd a rockparadicsomban, a hosszú névsor a következő: Agregator, Alcohol, AMD, Anchorless Bodies, Angerseed, Angertea, As Karma Brings, Aws, Bekes Projekt, Blizard, Bornholm, Broken Balls, Christian Epidemic, Demonlord, Dirty Dawn, Dolor, Don Gatto, Dorothy, Dying Wish, Eta, Éhenkórászok, Faminehill, Fegyelmező Részleg, Fekete Sereg, Fostartály, Gylliath, Gutted, Hanoi, Haw, Hortobály Hc Crew, Hot Beaver, Kill With Hate, Központi Hatalom, Kovbojok, Krampüs, Krinkle, Kylfingar, Magma Rise, Magor, Malediction, Mozsó, Niburta, Omega Diatribe, Orient Fall, Petofi, Phoenix Rt, Ragadozók, Remorse, Room Of The Mad Robots, Rumproof, Samas, Scary Guyz, Science Or Society, Sear Bliss, Shapat Terror, Sirens Chant, Sleepless, Slipchaos, Social Free Face, Stereochrist, Stonecold, Stonedirt, Stress, Stubborn, Swamp, Téveszme, The Iron Inside, The Morning Star, The Southern Oracle, Time Bomb, Tisztán A Cél Felé, Virrasztók, Visioned Frailty, Uzipov, Vesztegzár, Wall Of Sleep, Warchief, ZPZ.

Március végére – még néhány külhoni csapattal kiegészülve – összeáll a teljes program és meglesz a napi bontás is. Tíz és hatnapos, hétvégi és kombinált hétvégi bérletek valamint napijegyek kaphatóak a Rockmaraton weboldalán és a Ticketportál hálózatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr228490932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum