RockStation

Itt egy új Moonsorrow videó a közelgő új lemezről

2016. március 22. - sandroo

230572_10150149333894649_8343949_n.jpgÚj official videó val jelentkezett a finn Moonsorrow zenekar, Suden Tunti címmel. A bandától már megszokott északi folk, epikus és black elemekkel díszített muzsika, illetve az új dal témájában sem tér el nagyon az eddigi anyagaiktól. A félig animált, amúgy szerintem nagyon állatra sikeredett videóban fellelhető a cikázó villámok közt Odin, vagy akár a láncra vert Fenrir is, az északi mitológiából jól ismert alakok.

A Moonsorrow hetedik stúdióalbuma Jumalten Aika, azaz Az Istenek kora címmel fog megjelenni április 1-én a Century Media Records gondozásában hagyományos és limitált dupla CD formájában is. A bónusz lemezen található majd a Grave, Soulless című szerzeményének és a Rotting Christ, Non Serviam dalának feldolgozás verziója is, amelyet alább meghallgathattok. Itt pedig a fent említett új videó, amely amúgy a 12-15 percesz szerzemények között a legrövidebb dalnak számít a maga 7 percével, endzsoj!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr468510314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum