RockStation

„Imádtuk azt a mocskos XX. századot” – Beatrcice & Sex Action újra együtt a Barba Negrában

2016. március 23. - rockstation

beatricesexa.jpg

Nagy Feró és a Beatrice idén áprilisban ünnepli az Utálom az egész XX. századot lemez megjelenésének 25. évfordulóját. Ennek apropóján április 2-án minden rajongót a Barba Negra Music Club-ba hívnak, egy őrületes időutazásra, múltidéző bulira.

1991-ben, a Beatrice harmadik nagylemeze Utálom az egész XX. századot címmel jelent meg. Ez volt a zenekar történetének legnagyobb alkotása, ami több mint 500 000 darabban kelt el, és így platinalemez lett. A lemezen tíz felvétel szerepel, a legelső közülük a XX. század című dal. A Nyolc óra munka is ezen az albumon jelent meg, amiből kisfilm is készült olyan neves színészek társaságában, mint Pécsi Ildikó és Garas Dezső. A dal azóta a Beatrice legnagyobb slágerévé nőtte ki magát.

Az áprilisi koncert további érdekessége, hogy színpadra áll a Sex Action is. A két zenekar 25 évvel ezelőtt rendezte mára legendássá volt országjáró turnéját. A koncert ennek az évfordulónak is emléket állít. A Beatrice a koncerten megemlékezik nemrég elhunyt volt gitárosáról, Lugosi Lászlóról. Lugó gitárszólója nyitotta a XX. század lemezt, és ő írta az album dalainak egy részét.

Fergeteges bulira készülhetünk tehát április 2-án, a zenekar ígéri, hogy a repertoárban a teljes 91’es lemezanyag szerepelni fog, de emellett nem maradnak ki a közel 40 éves punk slágerek sem. ’Csapat vigyázz! Lépés indul’ a Barba Negra felé!

Részletek:
Nagy Feró és a Beatrice – Sex Action koncert
Dátum: 2016. április 2.
Helyszín: Barba Negra Music Club - Budapest - Prielle Kornélia utca 4.
Menetrend:
20:00 Kapunyitás
20:30 Black Jack
21:15 Sex Action
23:00 Beatrice
Jegyárak: március 29-ig: 2 300 Ft
március 30-tól: 2 800 Ft

JegyvásárlásFacebook esemény -  Beharangozó videó 

beatrice_barba_negra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr868518918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum