RockStation

Napi feldolgozás: Hallgasd meg a Nirvana In Bloomját country verzióban!

2016. március 25. - theshattered

sturgill_simpson.jpgMindenki ismer jobb/rosszabb feldolgozásokat, melyek közül tényleg csak néhány érdemli meg akár azt is, hogy szót pazaroljunk rá. Nem úgy, mint a jelen cikk tárgya, mely egyértelműen az érdekesebb, jobb, életrevalóbb merítésből való. Sturgill Simpson kellemes, szinte már Johnny Cashre emlékeztető hangja egy lágy, countrys ízt kölcsönöz az egésznek, az egészet pedig Matt Mahurin melankolikus kisfilmje festi alá.

Emlékszem, hetedikes, vagy nyolcadikos voltam, amikor megjelent ez az album. - nyilatkozta Simpson a dal kapcsán - Egyenesen felrobbantotta a szobámat. Számomra ez a dal mindig is arról fog szólni, hogy milyen is tizenévesnek lenni, valamint arról, hogy egy fiatal srác is tud érzékeny és jószívű lenni; nem kell keménynek és ridegnek lenni ahhoz, hogy valaki férfivá váljon. Az egész feldolgozás gyönyörű, egyszerű fejhajtás Kurt emléke előtt.

A dal mellesleg Simpson harmadik lemezén, az április 15-én megjelenő A Sailor's Guide to Earth-ön fog megjelenni, mely több formátumban is előrendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr68525492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herma · http://breakthesilence.blog.hu 2016.03.25. 14:45:30

Fú, ez tényleg nagyon jó, meg szép!
Akárcsak a videó.

Tökönrúgott Feleségek 2016.03.27. 20:24:00

ez ugyanolyan sz.r mint az eredeti :)

2016.03.27. 22:32:40

ez nem feldolgozás, ez átirat
és szar is
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum