RockStation

StayBármi II. Hardcore Fest bedupláz!

2016. március 26. - csubeszshuriken

12523993_930733207048346_4636293284606315994_n.jpgPécs kemény magjának és ezen belül a Dirty Dawn zenekar tagjainak köszönhetően tavaly egyszer már megrendezésre került a StayBármi Fest Pécsett a Pécsi Est Café falai között. Most pedig úgy tűnik, hogy akár csak a szintén Pécsi Liz Fest móka, ez is hagyományt teremtett, ugyanis idén ismét megrendezésre kerül ez a száz százalékos hardcore este, Pécsi és más városok haver zenekarainak részvételével április 9-én, újra a Pécsi Est Café színpadán. De ezzel még nincs vége...

Ugyanis a tavalyi egy estés történethez képest most úgy tűnik bedupláztak a szervezők, ugyanis előtte való nap, azaz április 8-án Szekszárdon is lesz egy StayBármi II., a változatosság kedvéért a Szekszárdi Est Caféban, de teljesen más zenekarokkal. Amíg a Pécsi estén a Dirty Dawn mellett a Don Gatto, a Samas, a C.Y.D., a Rebel For Life és Dolor fognak fellépni, addig az előtte lévő napon Szekszárdon a Hortobágy Hardcore Crew, a Sonic Rise, a Hangmanjack, a Broken Balls és a New Friend Request lépnek majd színpadra a szervezők bandája mellett.  Kedvcsinálónak pedig legyen a subi-dubi pécsi sláger, ami egész biztos mindkét helyszínen hallható lesz majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428524690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum