RockStation

A hírgyár nem áll le: Malcolm Young fia folyamatosan bizonygatja, hogy Axl Rose ugrik be az AC/DC-be

Pénteken már a turnéra próbáltak

2016. március 27. - theshattered

axl-rose-angus-young-rumor-acdc-guns-n-roses.jpg

Az elmúlt hetekben lényegében másról sem lehet hallani, csak hogy ki kerül be Brian Johnson helyére az AC/DC turnéjának hátralévő részében. A végleges hallásvesztés fenyegető réme miatt pihenőpályára kényszerült énekes pótlására a legvalószínűbb ember a pletykák szerint nem más, mint a Guns N' Roses megkopott fényű dalos pacsirtája, Axl Rose.

Mondhatnánk, hogy mindenki azt mond, amit akar, de itt éppenséggel az AC/DC-hez az egyik legközelebb álló ember szellőztet infókat, mégpedig egy bizonyos Ross Malcolm Young. A demencia révén a zenélést abbahagyni kényszerülő Malcolm Young gitáros fia még inkább aláfűtött a pletykáknak azzal, hogy megosztott egy cikket, melyben a fent említett beugrós szerep a téma. Természetesen a cikkhez hozzáfűzte a véleményét, ahol már tényként kezeli a cikkben megírtakat.

Egy kritikus véleményre válaszolva, melyben a kommentelő a zenekar örökségének sérülését félti a vörös hajú énekes belépésével, Ross hozzáfűzte, hogy a döntés már megszületett és Rose a szerepet "Tudja és fogja" is vállalni a beugrós szerepet. Habár magáról a beszélgetésről képünk nincs, a bejegyzésről itt találtok egy képernyőfelvételt. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Végül is nem zörög a haraszt...

rosspost.jpg

Az már csak hab a tortán, hogy a bulvár dolgokban jól értesült TMZ hírportál fotókat közölt, a melyek az AC/DC atlantai próbahelyén készültek pénteken. Ugye a kommentár felesleges ...

0328-axl-rose-acdc-tmz-16.jpg

0328-axl-rose-acdc-tmz-14.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr618529740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum