RockStation

Parkolópályán a Down

2016. április 04. - KoaX

0down213_59.jpg

Nos, a Down nincs egyszerű helyzetben. Miután lemondtak nekik több európai fesztivált is a zenekar úgy döntött, hogy lemondja az egész európai turnét. Azt hiszem azt nem kell elmesélnünk, elég ide kattintani, hogy miért mondták vissza nekik a bulikat. Az Anselmos esetről és a Down jövőjéről Pepper mesélt kicsit.

Pepper elmondása szerint, nem a Down a hibás. A zenekar semmit nem csinált, de mégis egy emberrel azonosítják most az egész zenekart. Ők csak azt csinálták együtt Phil-lel amit szeretnek, jó zenéket írtak. Phil tudja, hogy egy hatalmas hibát csinált, ráadásul kamerák, közönség előtt, ami még nagyobb hiba volt. Ezzel már nem lehet mit tenni és sajnos beárnyékolja a Down jövőjét is. Persze nem akarják feladni a zenélést, ellenben a zenekar ebben az évben még biztos, hogy parkoló pályára kerül. 

Sajnálattal halljuk, olvassuk ezt, ugyanis a szerkesztőségben az incidens ellenére is imádjuk a Down zenéjét. Pontosan azért, amit Pepper is elmondott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr148566000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coligny 2016.04.04. 23:02:54

Tudom, hogy nem ez a lényeg, meg nyelvtannáci vagyok, meg miegymás, de könyörgöm, nem Phil-el, hanem Phillel. Borzasztóan zavaró hiba, még akkor is, ha egyre elterjedtebb az interneten, hogy nem tudnak nem magyar tulajdon- és közneveket ragozni, mindenhol csak az indokolatlan kötőjelezés és a hasonult -val, -vel rag elhagyása.

Köszönöm, hogy kiadhattam magamból.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum