RockStation

Nézzétek meg az új Behemoth klipet!

2016. április 05. - KoaX

behemoth_2015_2.jpg

Nergal, ha éppen nem az új blues projektjével foglalkozik, vagy éppen nem bibliát tép a színpadon, jó eséllyel sportol valamit. De most mégis inkább klip forgatásra adta a zenekar a fejét. Itt a Ben Sahar.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr178568748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Neutron 2016.04.06. 19:04:28

Hm, enyhe túlzás a lókoponya Nergal botja végén. Úgy látszik, még nem jött rá, hogy a lókoponyánál célszerűbb pl. egy macskakoponyával feldobni az elíziumi kárhozatszettet. A lókoponya könnyen megunható és idővel terhessé válik a cipelése a végtelen bolyongás közben. Sőt, ha éppen nincs kéznél macskakoponya, akkor meg lehet próbálni olyan lény koponyáját tűzni a bot végére, aminek nincs koponyája, pl. egy tetszőleges rovarét. Nem hiszem, hogy bárkit is diszkvalifikálnának emiatt.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum