RockStation

Bő két hét múlva Budapesten is fellép Steven Wilson

2016. április 06. - theshattered

sw_2016.jpg2009 után újra Magyarországra látogat a kortárs progresszív rockzene egyik, ha nem "A" legnagyobb mestere, Steven Wilson. Hét éve még az azóta pihenőpályára állított Porcupine Tree frontján jött el a brit kis hazánkba, most viszont az utóbbi időben egyre sikeresebb szólócsapatával fog fellépni Budapesten a szigetországi zenemágus.

A nagyszabású turné budapesti állomása is egyértelműen a tavaly megjelent Hand.Cannot.Erase album promóciós körének része lesz, de a dallistában helyet fognak kapni az idén napvilágot látott 4 1/2 EP dalai is. Természetesen a sok egyéb érdekesség mellett a szemfülesebbek még jó eséllyel a Porcupine Tree-s időszakból is találkozhatnak dalokkal április 22-én, pénteken a RAM Colosseumban megtartandó koncerten.

Az eseményre már az összes jegy elfogyott!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr988572612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum