RockStation

Önfogságban - Új videó a Sunset zenekartól

2016. április 07. - sunthatneversets

sunset_onfogsagban_ad_02.jpg

Új videóval jelentkezett a Sunset, akik a Szívroham című kislemez harmadik, egyben utolsó dalára az Önfogságban címűre forgattak klipet. Zeneileg és szövegileg is súlyosabb a korábban megjelent daloknál. Az önfogság egy belső izzasztó kamra szimbolikája, amit az évek során lerakódott negatív érzelmi blokkok feloldására használtam és használom. József Attila Reménytelenül című műve pedig kiválóan egészítette ki ennek állapotnak a bemutatását.

"A dalban rengeteg vendégénekes hallható. Fontos volt számunkra, hogy olyan arcok is kieresszék hangjukat a dalban, akiket tisztelünk és otthonosan mozognak ebben a stílusban. Páratlanul szerencsések vagyunk, hogy minden közreműködő azonnal igent mondott! Ezúton is köszönet Tóth Gergőnek a Blind Myself-ből, Veres Gábornak a Watch My Dying-ból, Kókai Barnabásnak a The Southern Oracle-ből, a korábbi énekeseinknek, Kerecsen Lászlónak és Siklósi Örsnek (New Friend Request, AWS), valamint Köhler Ágnesnek!

Április 23-án a Dürer Kertben újra színpadot fogunk bontani az Insane lemezbemutató koncertjén! Érdemes eljönni, hiszen az év második felében érkező lemezünk elkészültéig csupán néhány koncertet fogunk adni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr608575264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum