RockStation

AC/DC logóval jön ki a Gucci egyik új ruhadarabja

2016. április 15. - theshattered

acdc_1_1.jpgFurcsa módját választotta az AC/DC menedzsmentje a zenekar népszerűsítésére (már ha szükség van rá egyáltalán), ugyanis a banda kilométerekről is felismerhető logója ezúttal a Gucci egyik női ruhadarabjának hátulján fog díszelegni.

Hogy bizonyítsuk is ezt az állítást,lentebb láthatjátok a T, azaz a New York Times divatmagazinjának legújabb számának borítóját. Aki rendszeres olvasója a 'Timesnak, azt nem érhette villámcsapásként a hír, ugyanis már februárban megjelent egy írás a Milánói Divathét apropóján, melyben szó esett erről a különös házasításról.


Nem ez az első alkalom, hogy az ausztrál villámosok egy nagyvállalattal dobják össze amijük van, hiszen a Walmarttal már több ízben is egyesítették erőiket. 2011-ben a Back In Black főriffjét használta fel a kereskedelmi nagyvállalat az egyik reklámfilmjéhez, a zenekar legutóbbi lemeze, a Black Ice pedig kizárólag csak ezen az áruházláncon keresztül volt beszerezhető az Egyesült Államokban.

Steve Barnett, aki 1982 és 1994 között volt a banda menedzsere (jelenleg a Columbia Records feje) a következőt tette hozzá az egészhez: "A zenekar pontosan tudja, hogy mit akar. Ösztönösen tudják, hogy mi a jó a rajongóiknak, hosszútávon gondolkodnak és nem befolyásolja őket a pénz sem"

Az, hogy ki lesz a fennmaradó turnédátumokon az AC/DC beugró énekese a hallásproblémákkal szenvedő Brian Johnson helyén, még mindig nem tudjuk, de feltűnően nagy a csend a zenekar háza táján. Valószínűleg hamarosan mindenre fény derül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr748629820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum