RockStation

Hivatalos: Axl Rose ugrik be az AC/DC mikrofonja mögé a turné hátralévő koncertjein

Brian Johnsontól végleg megválnak

2016. április 17. - sunthatneversets

acdc_axl.jpg

Elsőre ugyan elég nagy képtelenségnek tűnt, mégis valóság lesz belőle: Axl Rose a Guns N Roses énekese ugrik be a hallásproblémákkal küzdő Brian Johnson helyére az AC/DC-be. Sőt nagyon úgy tűnik Brian Johnson énekestől végleg megválnak.

Az AC/DC hivatalos oldalán közzétett közlemény így fogalmaz: „Az AC/DC tagjai szeretnének köszönetet mondani Brian Johnsonnak mindazért, amivel hozzájárult a zenekarhoz, illetve az évek során tanúsított elkötelezettségéért. A legjobbakat kívánjuk neki a hallásproblémái és jövőbeli vállalkozásai kapcsán. Úgy akarjuk befejezni ezt a turnét, ahogy kezdtük, és megértjük, tiszteletben tartjuk és támogatjuk Brian döntését, amely arról szól, hogy felhagy a turnézással, és megóvja a hallását. Ugyanakkor elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy teljesítsük turnékötelezettségeinket mindazok miatt, akik végig támogattak bennünket az évek során. Nagy szerencsénkre Axl Rose volt olyan kedves, és felajánlotta a segítségét ahhoz, hogy megfeleljünk mindennek. Az európai stadionturné május 7-én indul Lisszabonban, és június 12-én ér véget Aarhusban, vagyis minden úgy megy majd, ahogy előzetesen bejelentettük. Az európai turnét követően Axl Rose a Guns N' Rosesszal folytatja tovább a Not In This Lifetime stadionturnén." 

A közlemény ugyan csak az európai koncertekről szól, de állítólag az elmaradt 10 amerikai koncert pótlásán is dolgoznak.

Az AC/DC soraiban az utóbbi két évben ez már a harmadik jelentős változás, hiszen Malcolm Young ritmusgitáros demencia miatt nem tudta folytatni a bandában, Phil Rudd dobostól pedig sorozatos rendőrségi ügyei miatt váltak Brian Johnson énekes mindazonáltal már 35 éve a banda tagja, kérdés, hogy egy ilyen kirakatszemély pótolható-e és ha igen, akkor hívhatjuk-e ezt a zenekart jósszívvel még AC/DC-nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr768633642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum