RockStation

A Back In Black nevű tribute-banda énekese is esélyes volt az AC/DC megüresedett frontemberi posztjára

2016. április 18. - sunthatneversets

back_in_black_tribute.jpg

Tegnap óta tudjuk, hogy az AC/DC a Guns N' Roses énekesével Axl Rose-zal fejezi be turnéját, miután ahogy közleményükben fogalmaztak Brian Johnson hallásproblémai miatt kénytelen felhagyni a turnézással. A hír az AC/DC rajongók egy részénél elég rendesen kiverte a biztosítékot, tény Brian Johnson énekes elég furcsa körülmények között lett félreállítva, még egy közleményt sem adott ki a sztori megerősítésére.

Na, de lett-e volna alkalmasabb énekes Axl Rose-nál? Marketing szempontból biztosan nem, a szakmai szempontokat tekintve pedig biztos, hogy igen. Pláne, hogy a dallasi székhelyű Back In Black nevű AC/DC tribute banda énekese Darren Caperna egy interjúben elmondta, hogy a március 14-ével kezdődő héten egy telefonhívást követően Atlantába repült a gitárosukkal, ahol egy próbahelyen próbált is a legendás zenekarral. Végül ugye nem ő kapta meg az állást, de élete legnagyobb élményeként emlegeti az a napot.

Így zenél a Back In Black.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98638180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum