RockStation

Bújj bele Papa Emeritus bőrébe, vagy legyél névtelen

2016. április 20. - KoaX

ghost_2015_2.jpg

A Ghost zenekar sosem volt egy hétköznapi banda. Még mindig csak találgatunk, hogy kik a zenészek. Igaz, Papa kilétére már vannak erős tippek. Most az amúgy sem szokványos merch-piacot gazdagítja a zenekar. Ugyanis kitalálták, hogy Papa Emeritus süvegét, maszkját is megrendelheted "potom" pénzért (körülbelül a 30.000 Ft a delux maszk ára, ami tartalmazza a süveget meg Papa maszkját) de, ha neked mégis derogálna a Pápa szerep, akkor magadra öltheted az egyik névtelen szellem maszkját (Ennek az ára cirka 20.000 Ft) Hajtás után megtaláljátok a linket a maszkokkal.

A maszkokat IDE kattintva tudod megnézni. Ha rákattintotok arra amelyik szimpatikus, akkor részletesebben is megtudjátok nézni a maszkokat. A minőségéről nem tudunk nyilatkozni, de mondjuk egy Ghost Tribute zenekarnak kötelező kellékek lehetnek ezek a cuccok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr588643536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum