RockStation

Szerepelj az Amon Amarth új klipjében!

2016. április 21. - sunthatneversets

amonamarth-pressphoto_credit-by-ester-segarra_2.jpg

Van a faladon egy Amon Amarth poszter? Esetleg más metal bandák képei is? Készülsz épp rockkoncertre menni? Akkor ne fogd vissza magad, csak nyomj egy metalvillát, és jó eséllyel szerepelhetsz az Amon Amarth Raise Your Horns klipjében!

A svéd banda ugyanis koncertfelvételekből és a rajongók által beküldött videókból állítja majd össze a dal klipjét. A vállalkozó rajongóktól május 27-ig várják a villázó képsorokat a raiseyourhornsvideo@gmail.com címre, de a YouTube feltöltéseket is élénken figyelik majd a #RaiseYourHorns hashtag segítségével. Fontos, hogy a YouTube linkben mindenképpen szerepeljen ez a hashtag! „A feladatot természetesen nem kötelező egyedül végrehajtanod, sőt, az az igazi, ha a haverjaiddal együtt metalvillázol!” – áll a csapat közleményében. A Raise Your Horns így elkészült klipje várhatóan júniusban jelenik meg.

Az Amon Amarth jubileumi, 10. albuma március 25-én került a boltok polcaira. A Jomsviking névre hallgató korongot Észak-Amerikában a Metal Blade Records, míg Európában a Sony Music hozta ki. A Jomsviking a csapat első konceptalbuma, amely egy tragikus történet a szeretetről és a bosszúról. Az északiak megtartották a rájuk jellemző himnikus és dallamos, ugyanakkor kellően súlyos és fémes védjegyeket, mindehhez pedig producernek Andy Sneapet (Megadeth, Testament, Accept) nyerték meg. A lemezről bővebben ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr738649032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum