RockStation

Újraindul az MTV Unplugged!

2016. április 25. - theshattered

unplugged.jpgBeindul a retrokorszak az MTV háza táján is. A valamikor legendás zenecsatorna még legendásabb sorozata, mely nem kisebb nevek által szerzett kiérdemelt hírnevet, mint a Nirvana az Alice in Chains, Bruce Springsteen, vagy Paul McCartney, hamarosan új részekkel fog jelentkezni.

"Az újraélesztett Unplugged ugyanazokat az alapelemeket fogja visszahozni, amiknek köszönhetően a franchise olyan népszerű volt annak idején, de eközben a korszerű, multi-platformos világról sem akarunk megfeledkezni" - nyilatkozta az MTV a Deadline-nak.

Az 1989-ben elindított sorozat rengeteg olyan fellépésnek adott otthont, melyeknek egyértelműen helye van a pop és rocktörténelem hasábjain, mégis a csatorna profilváltásának köszönhetően az Unpluggednak is leáldozott a csillaga. Az eddigi utolsó adást 2014-ben sugározták, akkor Miley Cyrus lépett fel a zenekarával, ha viszont rockzenei vonatkozást keresünk, egészen az akkor éppen mélypontját élő Korn 2006-os fellépéséig kell visszanyúlnunk. Természetesen mi sem vagyunk álmodozók, nem valószínű, hogy túl sok rockzene fog helyet kapni a szórásban, de a remény hal meg utoljára...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr68661284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum