RockStation

Az alföldi gyerek...

Itt egy új Tankcsapda klip

2016. április 26. - KoaX

tankcsapda_sajtofoto_letoltheto_szepesi_boglarka.jpg

Hamarosan, egészen pontosan MÁJUS 13-án a boltokba azaz a MOL kutakra kerül a legújabb Tankcsapda dokumentumfilm, ami a Három Rohadék Rockcsempész címet fogja viselni. Ehhez a DVD-hez készítettek egy dalt a srácok Alföldi Gyerek címmel, amihez nem voltak restek klipet is forgatni. A hajtás után mindenki megtalálja a videót, plusz néhány kulisszatitkot is elárulunk.

  • A forgatás Tiszacsegén és Hortobágyon történt, a dal lényegében az Alföldről szól. A hangulata a szövege és a klip képi világa is jól tükrözi a Tankcsapdát: egyszerű, vidéki és így jól illeszkedik a dokumentumfilmhez is.
  • A sztori szerint egy fiktív bulvárújság címlapja veri ki a biztosítékot Fejesnél és Sidinél, Lukácsot otthagyják a semmi közepén aki stoppal megy tovább.
  • A klip kezdőképe, hogy Lukács az út mellett pisil, amit többször kellett felvenni. Ezért már korán reggel söröznie kellett, hogy sikerüljön.
  • A kétnapos forgatás során az első nap estéjén a stábot vendégül látták a helyiek a tiszacsegei Révházban. A buli alatt eltűnt a vezető operatőr, ami csak azért volt para, mert közvetlenül a Tisza mellett volt a társaság. A Révház dolgozói erre csak annyit reagáltak, hogy rezzenéstelen arccal közölték a stábbal, hogy csörgessék meg a srácot,  ha kicsöng a telefon akkor nincs gond, vélhetően nem esett bele a Tiszába.
  • A klipben örömlányt játszó Niki a szerepe szerint az út mellett szerette volna felszedni Lukácsot, majd Sidit és Fejest. Mikor az első jelenetet forgatták Niki egyedül sétált az út mellett, a stáb kb. 20 méterre tőle készült a felvételhez. Először egy traktoros, majd egy személygépkocsis pali szerette volna felszedni.
  • A klipben látható egy komplett busznyi lánycsapat is, ők nem színészek, hanem a DVSC-TVP női kézilabdacsapat tagjai.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr28664782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum