RockStation

Hamarosan érkezik Kátai Tamás második szólólemeze

2016. április 27. - theshattered

thy_catafalque_2015_1.jpgAz, hogy mit értünk szóló alatt, az a legutóbbi Thy Catafalque lemez tükrében relatív, de jelen esetben egyértelműen a saját nevén kihozott 2006-os Erika Szobája album utódjáról van szó, mely Slower Structures néven fog megjelenni május 2-án.

A lemez szigorúan 100 darabra limitált, kézzel sorszámozott digipack csomagolásban fog napvilágot látni, így érdemes sietnie, annak, aki le akar csapni valamelyik példányra. Ízelítőként a Raining this Morning névre hallgató szerzeményt meg is tudjuk mutatni, mely finom zongorajátékával maximálisan igazodik a címéhez.

Tamás a következőt fűzte hozzá a megjelenéshez:
"Tizenegy évvel az Erika szobája után elkészült a második szólóalbumom Slower Structures címmel. A lemezt az orosz GS Productions gondozza, 100 darab, kézzel sorszámozott digipak CD készül. A CD-k előrendelhetők ezen az oldalon, üzenetküldésen keresztül.

Az albumot az Edinburgh-ban eltöltött évek inspirálták: zongorára, hegedűre, nagybőgőre és elektronikára írt kísérleti, minimalista kamarazene/réveteg köldöknézés."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678665584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum