RockStation

Paddy And The Rats koncerttel nyit a Track

2016. április 27. - sunthatneversets

track_nyito.jpg

A Barba Negra Track 2016-os szezonja Paddy And The Rats koncerttel startol április 30-án! Ír kocsmazene, tengerészdalokkal és kelta népzenei hangzásvilággal tarkított punk-rock buli várható. A zenekartól megszokott jókedv, pörgés és energia, valamint a jól ismert dallamok és ritmusok garantálják majd az össznépi ’ereszdelahajam’ fesztiválérzést!

A banda frontembere egy-két részletbe is beavatott minket a nyárindító koncerttel kapcsolatban: „Leginkább a vizuális újításokra fektetjük most a hangsúlyt. Lesz sok, új színpadi kellék, rumoshordók, hajókormány, kalózzászló. Szeretnénk olyan hatást kelteni, mintha tényleg egy hajón játszana a zenekar. Rásegítünk erre a dologra majd vizuális effektekkel is.”

Április 30-ra a jó idő és sör berendelve, kezeket a korsókra tapasztani, táncos lábakat beizzítani! Pub'n'roll hangulatba hozzuk a Tracket, megalapozzuk a májusi és nyári folytatást! További infók ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr288666384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.04.27. 10:13:36

Lehet, hogy be van rendelve a jó idő, de sajnos nagyon nem az lesz :-(
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum