RockStation

Határozatlan időre felhagy a zenéléssel a Kylesa

2016. április 29. - csubeszshuriken

kylesa-band-1400.jpgHatározatlan időre felhagy a zenéléssel a most a Kylesa. Az államok neves sludge triója 2001 óta folyamatosan színpadon van, miközben elkészített hét nagylemezt és néhány EP kiadványt, de sajnálatos módon ez a nagyon intenzív időszak láthatatlan időre a végéhez közeledik.

A banda tegnap tette közzé saját facebook oldalán a hírt miszerint megszakítás következik a zenekar életében, ahol pár szóban kommentálták is a sajnálatos eseményt: "Szeretnénk a rajongóinak és a barátainknak elmondani, hogy 15 év turnézás és dalszerzés után úgy döntöttünk itt az ideje megállni. Sokan kérdeztetek bennünket mikor nálatok jártunk, de ennek most számtalan oka van, hogy ez így történik. Akármennyire is nehéz ezt kimondani, nincs most semmilyen tervünk bármi újat csinálni, vagy ismét színpadra állni, így időt sem lehet megjelölni, hogy lesz-e egyáltalán. Ezt a döntést közösen hoztunk meg hosszú fejtörés után, ami nekünk is nehéz volt. Tudjuk ez egy gyilkos hír mindazoknak akik figyelnek minket, de szeretnénk mindent nagyon megköszönni a rajongóknak, a barátainknak és a családunknak, akik támogattak minket."

Ezt meg csak így itt hagynánk....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528671902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum