RockStation

Itt az első Saudade dal - Jön Chino Moreno, Cro-Mags és Bad Brains tagokkal

2016. április 29. - csubeszshuriken

8b024e5d.jpgAmióta a rockszíntér szinte szarja a supergroup titulussal ellátott új felállásokat, folyamatosan kopik ennek a kifejezésnek a varázsa, hiszen szinte naponta jelenthetünk be újabb bandákat. Azonban, ha ez az egész kezd is olyan lenni, mint a Barátok Közt, ahol már mindenki volt mindenkivel, hát tartsák meg a zenészek ezt az újraszerveződő jó szokásukat, ha még olyan felállásokat jelenthetünk be, mint a következő Saudade név alatt futó...

Ugyanis alig jött ki az új Deftones album, már is itt egy újabb hír Chino Moreno nevével. Méghozzá egy új felállás, ahol őt Dr. Know a legendás Bad Brains rastapunk gitárosa, Mackie Jayson a Cro - Mags soraiból ismert dobos arc, John Medeski jazz billentyűs, és az énekes másik projektjéből ismert zenésztársa Chuck Doom a Crosses felállásból egészíti majd ki. A szinte már bizarr új ötös, azaz a Saudade első dala pedig a megalakulás hírével együtt azonnal publikussá is vált, amit itt most fel is tekerhettek a kíváncsiság kedvéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr178672052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum