RockStation

Trent Reznor és Eddie Vedder is szerepel az új Twin Peaks évadban

2016. április 29. - csubeszshuriken

trent-reznor-eddie-vedder-more-are-officially-heading-to-twin-peaks-split.jpgA Nine Inch Nails és a Pearl Jam frontembere is szerepel azon a 217 nevet tartalmazó listán, amin azok vannak, akik valahogyan láthatóak lesznek majd a jövőre az új évaddal visszatérő Twin Peaks tévésorozatban...

Az már biztos, hogy ennyi ember fog szerepelni a David Lynch által megálmodott kultusz-sorozat új szériájában, azonban arról még nincs hír, hogy a nagyszerű énekes Eddie Vedder és legnagyobb mágusok egyike Trent Reznor mekkora szerepet kapnak majd mindebben. Az viszont biztos, hogy Robin Finck NIN gitáros is szerepel a listán, mint ahogy az is, hogy végre 26 év várakozás után elkészülnek az új epizódok, amiket jövőre láthatunk és amikkel kapcsolatban az utóbbi időkben annyit tettek közzé a készítők a Twin Peaks rajongói oldalán, hogy :"A kamerák leálltak. A rejtélyek kulcsának egy darabja előkerült."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188671980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum