RockStation

Nézd meg a Hellyeah új, 360 fokos videóját

2016. május 02. - theshattered

hellyeah_undanable.jpgJúnius 3-án jelenik meg a Hellyeah legújabb nagylemeze, az Unden!able, melyről a srácok a Human után egy másik dalt is megszellőztettek. Az egyszerűen csak X címre hallgató friss úthenger ráadásul nem is akármilyen videót kapott, hiszen az újonnan egyre nagyobb teret nyerő 360°-os technikát alkalmazták a nagyobb élmény érdekében.

Tom Maxwell gitáros a következőt nyilatkozta a TeamRock.com-nak az új nagylemezről: "Egy csomó új dolog lesz rajta, amit még nem próbáltunk ki, de lesz rajta egy rakat kemény téma is. Szeszélyes lesz, sötét lesz, lesújtó lesz, szívfacsaró lesz, minden lesz benne.

Az előző lemezünk tökéletes folytatása lesz, de egy csomó meglepetést fog tartalmazni mind zeneileg, mind szövegileg. Azon az úton haladunk majd tovább, amit a Blood For Blooddal megkezdtünk. Nagyon vad lemez lesz, már alig várjuk, hogy hallják a rajongóink is."

A már említett két klipet itt láthatjátok, lentebb pedig a lemez dallistáját is szemügyre vehetitek.

!
X
Scratch A Lie
Be Unden!able
Human
Leap Of Faith
Blood Plague
I Don’t Care Anymore
Live Or Die
Love Falls
10-34
Startariot
Grave

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr818678264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum