RockStation

Ahol a kedd estédet töltöd

Monolord a Dürer Kertben

2016. május 07. - KoaX

1470069_1040537989318356_2232454257024902373_n.jpg

Ahogy haladunk egyre beljebb a májusban folyamatosan egyre jobb az idő is! Eltöltjük a napot kis délutáni napozással, melóval, zenehallgatással. Apropó zene.... Vágjátok, hogy mindjárt Monolord koncert a Dürerben? Na, hangolódjunk egyet szépen!

A MÁJUS 10-ei estét a hazai Haw zenekar fogja nyitni a Dürer kertben. Ugye, hogy mindenki örül? Ha esetleg nem tudnátok, hogyan is kell a nevüket kimondani a srácoknak, akkor majd ez a dal segít! Nem... de bemelegítésnek nagyon fasza! My Name.

Egyedi számításaink, logaritmusaink, és excel táblázatunk szerint az estét a kanadai We Hunt Bufallo fogja folytatni, tovább izzítani. Bevalljuk a srácokról nagyon még nem hallottunk, de a következő klip és dal alapján, nagyon kíváncsiak vagyunk!

Amikor már mindenki teljesen készen áll, akkor fog berobbanni a színpadra a Monolord. A svéd doomerek/stonerek biztos, hogy a lassú alapokkal és az atomra kitekert pedálokkal, erősítőkkel lefogják tépni a fejünket. De csak szépen lassan, ahogy azt az Empress Rising is teszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr828692612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum