RockStation

33 év után szétválnak Ozzy és Sharon útjai

2016. május 08. - theshattered

Sharon-and-Ozzy-Osbourne.jpgLegalábbis az amcsi E!Newsnak ezt mondta egy ismeretlen forrás, aki szerint a pár közösen egyezett meg az átmeneti mosolyszünetről, valamint arról, hogy Ozzy ideiglenesen elhagyja a családi fészket.

A forrás szerint a szétválásnak semmi köze Ozzy józanságához, hiszen a június 1-én hozzánk is ellátogató Black Sabbath énekese három és fél éve nem iszik egyáltalán. A fő probléma inkább az, hogy állítólag Ozzy viszonyban van egy híres haj stylisttal.

Ozzy, aki néhány éve újra a drogok és az alkohol rabjává vált korábban Sharont nevezte meg megmentőjeként: "Azért vagyok még életben, mert egy erős feleségem van, azt hiszem. Nem hittem volna, hogy 30 éves koromnál tovább fogok élni. Emlékszem, amikor 21 voltam, azt mondtam, hogy 40 éves koromra már halott leszek. Ez egészen 39 és fél éves koromig így is volt."

Sharon 2013 áprilisában az amcsi talkshowban, a The Talkban nyilatkozott Ozzy akkori visszaeséséről: "Mindenki tudja, hogy egész életében küzdött valamivel, de azt nem tudtam, hogy vényre kapható gyógyszereket is szedett. Azt tudtam, hogy néha iszik, de azt nem, hogy ilyen mértékben. Ez egy olyan betegség, amelytől nem csak maga a beteget szenved, hanem az egész családja. Azokat az embereket, akik szeretik, de megbirkózunk vele. Volt már rosszabb is, ezen is átesünk majd. Más esetben a férjem kórházba fog kerülni, mert ki kell majd műteni a lábamat a seggéből."

A felépülés részeként Ozzy naponta anonim alkoholista gyűlésekre járt, ami szerinte az egyetlen módja volt annak, hogy józan maradjon. "Sharon azt mondja, hogy egy idióta vagyok és ordibál velem, amikor iszok, de ez nem állít meg." - mondta a DailyMail.co.uk-nak - "De támogat engem és tudja, hogy ez egy betegség, tudja, hogy ez része az énemnek és csak én tudok megbirkózni vele, mert nem akarom elveszíteni azt, amit Sharonnal felépítettünk és a gyerekeket sem. Semmi más nem gyógyítja meg a függőséget, csak a függőség."

Ozzyt 1979-ben a kábítószerrel való visszaélése és a kiszámíthatatlan viselkedése miatt rúgták ki a Black Sabbathból. Ekkor lett Sharon a szóló pályafutásának a menedzsere, majd a barátnője. 1982. július 4-én házasodtak össze. Három gyerekük született Aimee, Kelly és Jack. A házasságuk elég változó képet mutatott, egyszer Ozzy egy ötnapos vodkativornya után majdnem megfojtotta Sharont, melyre elmondása szerint egyáltalán nem is emlékszik.

(VIA)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr858695950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum