RockStation

Folytatódik a pereskedés Paul Gray halála miatt

2016. május 09. - theshattered

paulgray.jpgNem akarják hagyni, hogy békében nyugodjon a néhai Slipknot basszusgitáros, a drogtúladagolásban 2010-ben eltávozott Paul Gray. A kezelőorvosát, Daniel Baldit ezúttal nem más pereli, mint a zenész halála után megszületett kislánya, a (jól számoljátok, igen!) 6 éves October Gray.

Na, persze nem csak a Gray család tagjai akarták mindenképp pellengérre állítani a dokit, hét másik esetben is folyt ellene eljárás az elmúlt években. Mindegyik további ügy is az indokoltnál nagyobb mennyiségű gyógyszer és az amiatt bekövetkező halálesetek miatt került bíróság elé.

Habár a Gray ügyet a bíróság egyszer már lezárta Baldi felmentésével, az egykori feleség nem áll le a pereskedéssel. Ahogy olvashattátok, ezúttal a halálesetkor még meg nem született kislány nevében indított eljárást, az indoklás pedig nem más, minthogy az apja elvesztése miatt nem kaphatta meg azt a szeretetet, törődést és érzelmi támogatást, amit csak Paul adhatott volna meg neki. Egy bíróság már a két éves elévülési idő miatt elutasította a keresetet, de az iowai bíróság elfogadta az indítványt, mivel erre az esetre szerintük más elévülési idő vonatkozik. Természetesen a doki ügyvédei sem pazarolták az időt, meg is született a válasz: a lány még meg sem született akkor, így nem érhette emiatt semmilyen érzelmi hátrány.

A haláleset után a Slipknot egy ideig az egykori gitárosuk, Donnie Steele beugrásával töltötte be Gray hangszeres pozícióját, majd 2014-től Alessandro (V-man) Venturella vette át a négyhúrost, akinek egyelőre úgy néz ki, véglegesítették a pozícióját a kilenctagú iowai úthengerben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr328697896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum