RockStation

Ozzy eltűnt

... aztán meglett

2016. május 09. - theshattered

ozzy_o.jpgA napokban beszámoltunk róla, hogy 33 év után Ozzy és Sharon Osbourne házassága egy vélt, vagy valós megcsalási ügy miatt mélypontra jutott. Ozzy ennek következtében kénytelen volt elhagyni az otthonukat, most viszont komolyabbra fordult a dolog, ugyanis a Sötétség Hercegét sehol sem találják.

Egy tegnapi beszámoló szerint Ozzyt a Beverly Hills Hotelben látták, de ezt meg is cáfolták szinte azonnal. A Page Six riportja szerint Jack, Ozzy fia mindent megmozgat, hogy az apját el tudja érni, eddig sikertelenül. Még Michelle Pughal is megpróbált kapcsolatba lépni (ő a "másik nő" az ügyben), de eredménye annak sem lett. 

"Barátok beszámolója szerint Ozzy gyerekei megpróbálták elérni Michelle Pughot, hogy az apjuk vajon vele van-e, de a nő nem jelent meg szombaton a munkahelyén.

Egy forrás szerint Jack megpróbálta elérni Ozzyt, mert szerinte ő tudna beszélni az apja fejével. Őt és a nővéreit is megrázta a dolog, Kelly és Aimee is aggódnak a történtek miatt. Sharon viszont enyhíthetetlen és nem akarja Ozzyt a házában látni, szóval ő egy teljesen másik történet. Sharon mindig is tüzes természetű volt, de miután kieresztette a gőzt, folyton csókolóztak és ölelkeztek Ozzyval. Most viszont ez most egy gyökeresen más helyzet, mivel Sharon rendkívüli módon mérges Ozzyra.

A cikk írójának forrása szerint "Ozzy valahol egy hotelben van, magával vitte a hitelkártyáját és némi készpénzt is. Önmagában viszont nem tudna boldogulni. Kicsit olyan, mint egy kölyökkutya: igaz, hogy néha eltűnik, de előbb-utóbb úgyis előkerül."

A barátok aggódnak Ozzyért, aki már többször megbirkózott az alkohollal és a drogokkal is. Szerintük lehet, hogy az énekes újra visszaesett az alkohol fogságába."

Mihelyst bármit megtudunk, tudatjuk veletek! Sztéjtúnd!

Update: A Just Jared információja szerint Ozzy köszöni jól van még egy paparazzi fotót is közöltek róla, ahogy kutyát sétáltat. Hát nem cuki?

ozzy_found.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr498700834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum