RockStation

Head nyilatkozott a Pantera Kornra tett hatásairól, az első albumról és a várhatóan "agresszív" új lemezről

2016. május 12. - theshattered

KOrn 2014.jpgLassan, de biztosan készül az új Korn korong, melyről a srácok eddig már többször is állították, hogy egy olyan súlyos anyag lesz, mint a banda régi korongjai.

Brian "Head" Welch gitáros a Music Radarnak elmondta, hogy a zenekar szorgalmasan dolgozik az új lemezen, melynek az írási folyamatát egy robbanásként írta le.

"Azt hiszem, semmi sem elégít ki jobban, mint az új lemezünk, amin épp dolgozunk. Olyan lesz, mint mi magunk, úgy néz ki, hogy visszatérünk oda, ahonnan a Korn elindult annak idején. Sok agresszió van az új albumon. Jól éreztük magunkat, közösen dolgoztunk a stúdióban és napi hat-nyolc órán át jammeltünk. Együtt írtunk mindent a stúdióban. Úgy érzem, a karrierünk egyik legjobb részén vagyunk éppen. Olyan Korn lesz az egész."

Ahogy említettük, Head kitért az első lemez Pantera hatásaira is: "Úgy gondolom, hogy a legfontosabb lemez, amit az első Korn lemez készítése közben hallgattunk, a Pantera Vulgar Display Of Powerje volt. Az a lemez nagyon nyers volt, de egyben jól producerelt anyag is. A súlyos dolgok tényleg súlyosak voltak azon a lemezen.

Aztán amikor a Kornnal megcsináltuk az első lemezt, tetszett, hogy olyan szikár és nyers volt, de egyben azon is gondoltam, hogy nem hangzik olyan jól, mintha rendesen meg lett volna producerelve, mert olyan egységes volt. Akkoriban elég sokat aggódtam miatta, de aztán megjelent a cucc és bejött az embereknek.

Akkor jöttem rá, hogy a hangzás, amit Ross Robinsonnal csináltunk, az valami egyedi volt. De akkor még mindig nem tudtam, hogy mi születik abból a lemezből később."

(VIA)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr588708166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum