RockStation

Megzavarodott a Ticketpro rendszere a Red Hot Chili Peppers jegyekért folytatott rohamtól

50 perc alatt lett teltházas a budapesti koncert ezért másnap lesz egy második is

2016. május 13. - theshattered

red-hot-chili-peppers-01-06-2011_164.jpgTalán csak a Barlanglakók Szövetségének legfelsőbb vezetése nem hallott még arról, hogy 20 év után újra Magyarországon koncertezik a Red Hot Chili Peppers. Anthony Kiedisék szeptember 1-én fogják Budapestet megmozgatni a friss lemezük, a The Getaway lemezbemutató turnéja keretében. A Budapest Sportarénában tartandó koncertre a ma reggel 9:00-kor kezdődött jegyértékesítés viszont nem ment valami zökkenőmentesen...

A hatalmas érdeklődés miatt a turné budapesti állomására az eladások már a kezdetekkor várólistára helyezték a lassabban reagáló rajongókat, olyan roham indult a portál ellen. Elsőre úgy tűnhetett, hogy 50 perc után már egy jegy sem lesz a várhatóan erősnek (és talán hozzátenni sem szükséges: teltházasnak) ígérkező bulira. A szemfülesebbek viszont ügyesen észrevették, hogy a rendszerben adódhatott valami hiba, ugyanis időnként meg-megjelenik egy-két jegy minden árkategóriából, csak gyorsnak kellett lenni és a lehető leggyorsabbak le kell ett csapni rá. 

A zenekar és szervező LiveNation megállapodása alapján az elképesztően nagy érdeklődésre való tekintettel, a banda egy második koncertet is ad, 2016. szeptember 2-án a BudapestArénában. Jegyek már kaphatóak.

thegetaway.jpg

 

A The Getaway, a Red Hot Chili Peppers tizenegyedik stúdiólemeze június 17-én lát majd napvilágot. A korong a 2011-es I'm With You közvetlen utódja, egyben a második album, melyen a hathúrost a korábbi turnégitáros, Josh Klinghoffer kezeli.A lemezen a következő dalok fognak helyet foglalni, melyek közül a Dark Necessities már szabadon meghallgatható:

The Getaway
Dark Necessities
We Turn Red
The Longest Wave
Goodbye Angels
Sick Love
Go Robot
Feasting on the Flowers
Detroit
This Ticonderoga
Encore
The Hunter
Dreams of a Samurai

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr488713790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caseyjones 2016.05.13. 14:02:21

Okos szervezés... Már a kezdetektől lehetett tudni, hogy nagy lesz az érdeklődés, erre bejelentik ma, hogy lesz egy másik koncert is, amikor már elfogytak a jegyek. Lehet, hogy aki 60.000-ért vett jegyet az elsőre, szívesebben vette volna meg 15.000-ért a legolcsóbbat a második koncertre.

caseyjones 2016.05.13. 14:03:04

@caseyjones: Mármint: amikor már elfogytak a jegyek az első koncetre.

ordasbacsi 2016.05.13. 16:01:24

@caseyjones: Nem is volt 60.000 ezres jegy.
Különben is vissza lehet váltani őket bármikor.

caseyjones 2016.05.13. 20:47:49

@ordasbacsi: Akkor 58.000-ért. Jegyeket visszaváltására van lehetőség, igen, de csak 20%-át lehet visszakapni. Legalábbis én ezt hallottam.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum