RockStation

Limitált Lemmy bélyeget ad ki a német posta

2016. május 15. - theshattered

belyeg1.jpg
Egyfajta tisztelgésként limitált példányszámú Lemmy bélyeget jelentet meg a Deutsche Post és a Bild magazin. A csakis Németországban kapható, ívenként 10 Euróba kerülő postakellékeket a Bild weblapjáról lehet majd beszerezni.

"A német postaszolgálat, a Deutsche Post a Bilddel összefogva együttesen tiszteleg a mindenki által kedvelt néhai Lemmy Kilmister előtt a hagyományos levélre való hivatalos német postabélyegek képében." - írja a Bild - "Egy csomag tíz darab bélyeget tartalmaz, összesen öt darab Lemmy motívummal, mindenki a saját ízlése szerint állíthatja össze a bélyeket. Ezek a bélyegek - Lemmy szerencseszáma, a 7 után - összese 7777 darabra limitáltak és csak négy hétig, május 17 és június 17 között lesznek elérhetők."

A Bild így jellemezte Lemmyt: "Egy nagyszerű művész, úriember, egy becsületes és lojális személy, ikon többek szemében, példakép a zenészkollégák és rajongók számára egyaránt."

belyeg2.jpgA Motörhead utolsó koncertfelvételeit tartalmazó, többféle verzióban is megjelenő koncertanyag, a Clean Your Clock május 27-én fog a boltok polcaira kerülni. A CD/DVD/Blu-ray/Box set formában is napvilágot látó lemez a következő dalokat fogja tartalmazni:


1. Bomber
2. Stay Clean
3. Metropolis
4. When the Sky Comes Looking for You
5. Over the Top
6. Guitar Solo
7. The Chase Is Better Than the Catch
8. Lost Woman Blues9
9. Rock It
10. Orgasmatron
11. Doctor Rock
12. Just 'Cos You Got the Power
13. No Class
14. Ace of Spades
15. Whorehouse Blues
16. Overkill

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr188716874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum