RockStation

Másodszor is Doom You To Death Fest a Dürerben

2016. május 23. - csubeszshuriken

13010684_479970288880620_7325250696566395038_n.jpgSzép számú zenekarral és vaskos, ígéretes nevekkel tér vissza a Dürer Kert színpadára a Doom You To Death Fest II elnevezésű korrekt kis rendezvény. Az eddig az eseménynél megnevezett zenekarnevek a következők: Stereochrist, Wall Of Sleep, Perihelion, Torn From Earth, Nadir, Her Highness, The Wedding At The Slaughterhouse, Visioned Frailty, Purulent Rites, Chappa'ai, Enter The Void, Redneck Zömbies...

Mindezekkel pedig még nem lesz vége a sornak, ugyanis a közösségi oldalon létrehozott eseménynél még újabb neveket ígérnek a szervezők szeptember 2-ra a nevezett helyen. Pedig már így is igazi metál Mekkának tűnik az este, ahova majd mindenki elzarándokolhat a saját felelősségére. Kedvcsinálónak a teljes igénye nélkül, pedig legyen itt egy kis random kedvcsináló dalcsokor.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr558738914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum