RockStation

Végre rockpéntek: Nomad, Alone in the Moon, 2016.május 27, GMK

2016. május 26. - BETH

nomad201505photo_rostaamark_big.jpg

Újra a fővárosban koncertezik a Nomad, akik a közelmúltban tértek vissza sikeres vidéki turnéjukról. A banda új videóklipjéről pont a napokban emlékeztünk meg, így nem kérdés, hogy mi hol töltjük a péntek estét. A Gozsdu Manó Klubban tervezett koncertjük vendégzenekara ráadásul a budapesti Alone in the Moon lesz, akik a napokban hozzák ki debütáló albumuk második klipjét. Programajánló következik: 

Végre igazi rock péntekre számíthatnak a Gozsdu Manó Klubba betérők május 27-én, amikor is újra a fővárosban játszik majd a Nomad, miután az év első felében az ország egyéb pontjain adtak nagysikerű koncerteket a Road társaságában - és önálló estek formájában is. A banda új videójáról összegyűjtött információkat pont a napokban osztottuk meg, de aki figyelemmel kíséri a blogot tudja: nagy rajongói vagyunk a Juhász Marci (ének), Jánosi ’Cicó’ Szabolcs (gitár), Nagy Levente (basszus) és Újvári Péter (dob) nevével fémjelzett zenekar munkásságának, így a pénteki koncertjükön mi biztosan ott leszünk.

A GMK-s fellépés előzenekara pedig nem más, mint a budapesti Alone in the Moon, akik tavaly hozták ki a Hangsúly zenei díjra is jelölt debütáló albumukat, Collection of Great Generational Anthems címmel. Az aréna rock – grunge/punk műfajában tevékenykedő banda második videoklipje a napokban érkezik, addig is péntek este a tőlük elvárt, energikus belépővel melegítik be a rajongókat a Nomad fellépése előtt.

Az esemény hivatalos Facebook oldala ide kattintva érhető el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr548745660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum