RockStation

Fúvós részek is lesznek az új Sepultura lemezen

2016. június 02. - theshattered

Sepultura 13.jpgAhogy már mi is hírt adtunk róla, Jens Borgen (Opeth, Amon Amarth, stb.) irányításával készül az új Sepultura anyag. Az egyelőre cím nélküli dalcsokorról egy újabb infót hintettek el nekünk a fiúk, mégpedig hogy fúvószenekarral erősítenek majd legalább egy friss dalban.

A stúdiós fotón látszik, hogy nem aprózzák el a dolgokat, a Facebook bejegyzéshez a következő szöveget mellékelték: "Egy kicsit másabb (SÚLYOS) hangzás is lesz az új lemezen... A Dynamic Studiosban felvételt készítő srácok a Teatro São Pedro zenészei, a részeiket Renato Zanuto Mester írta, aki már a The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart lemeznél is letette a kézjegyét. Egyre bámulatosabb lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr868768056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum