RockStation

Corey Taylor kórházba került, halasztódik a Manson-Slipknot amcsi turné

2016. június 06. - theshattered

0slipknot2015_53.jpgValószínűleg a nyár legnagyobb durranása lesz az USA-ban a Slipknot és Marilyn Manson közös turnéja, melyen az Of Mice & Men nyit majd minden este. Viszont aki a júniusi dátumokra váltotta meg a jegyét, jó eséllyel csak később fog részesülni a buli adta energiabombából, ugyanis június 26-al bezárólag minden dátumot töröltek a Slipknot hangja, Corey Taylor halaszthatatlan gerincműtétje miatt.

Taylor a következő közleményt hozta nyilvánosságra az üggyel kapcsolatban: "Sajnálatos módon ezt az üzenetet azért kellett megírnom, hogy tájékoztassam a rajongóinkat a hamarosan induló USA turné első néhány hetére eső állomásainak elhalasztásáról.Szerencsétlen módon egy nem tervezett gerincműtéten kellett átesnem. Minden rendben ment és szépen gyógyulok, de kell egy kis idő, mielőtt újra színpadra állnék. A nyári turnét Nashvilleben fogjuk kezdeni június 28-án, aztán onnan folytatjuk, ahogy eredetileg is terveztük. Az elmaradt koncertek új időpontjairól pár napon belül tájékoztatunk benneteket. Remélem, megértitek és köszönöm, hogy mindig mellettem álltok!"

coreytaylorsurgerynew_638.jpg

Reméljük, hogy minden rendben lesz Taylorral és hogy minél hamarabb átbicegnek majd Európába is ezzel a kombóval. Nem tudnánk rossz néven venni.

coreytaylorneckbrace_638.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr68781026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum