RockStation

Dave Lombardo a nyugdíjazásról, Nick Menzáról és a Suicidal Tendenciesről

2016. június 06. - theshattered

0davelombardo2015_56.jpgA Metal Wani nevű rockzenei híroldal volt olyan szerencsés és beszélgethetett egy kicsit a Slayer egykori dobosával. A jelenleg a Suicidal Tendencies dobcájgja mögött munkálkodó legendával több témát is érintettek, így szerencsére mi is tudunk nektek némi olvasnivalót biztosítani.

"Azt hiszem, novemberben láttam utoljára. Novemberben láttam. Egy közös bulin játszottunk, ő a saját OHM nevű zenekarával, én meg a Philmmel. És ez elszomorít. Szörnyű." - nyilatkozta Lombardo a nemrég elhunyt Nick Menzával kapcsolatban - "Vigyázni kell magunkra. Menjetek el orvoshoz. Vizsgáltassátok ki magatokat. Sokan nem teszik ezt meg. Sokan nem esznek megfelelően, vagy drogokkal, gyógyszerekkel, alkohollal, vagy bármivel rombolják a szervezetüket. Nem vagyunk halhatatlanok."

A nyugdíjazásáról: "A nyugdíj nem opció. Úgy gondolom, hogy egy igazi művész... egy igazi zenész nem is gondol a visszavonulásra. Hogy tehetnéd ezt meg valami olyannal, ami benned él? Nem fogok soha visszavonulni. 80 évesen is dobolni szeretnék majd. Nem. Úgy érzem, a zene folyamatosan fejlődik, ahogy a művészet is. És nem érzem azt, hogy az életem és a karrierem bármilyen szempontból is lelassulna a közeljövőben."

A Suicidal Tendencieses szerepléséről: "Az egész Mike Muir dolga. Nagyon különleges módon írja a zenét, a szövegeket és a szerkezeteket. És ezt nagyon szeretem. Ez az egész visszavisz oda, ahonnan elkezdtem, a punk hozzáálláshoz. Nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek az ő szervezetének. És szívesen fogadtak. Elismerve érzem magam és nagyon sok tisztelet és bajtársiasság van a zenészek között. Nagyon jól érezzük magunkat. Zenekarként lógunk együtt és ez nagyon fontos. Szerintem nagyon fontos."

Ha az egész interjú érdekel, angol nyelven itt le is csekkolhatjátok:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr688783704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum