RockStation

Töltsük a Könyvhetet Viliricsivel!

2016. június 06. - rockstation

villax.jpg

Az idei, sorrendben 87. Könyvhét részünkről duplán megérdemli az ünnepi jelzőt. Talán néhány olvasónk emlékszik még a blogunkban viliricsi nick név alatt publikáló Villax Richárdra, aki öt év után hagyott el minket - igaz, nem véglegesen, hiszen írásai befigyelnek néha a rockstation oldalon. Túlnyomó részt azonban regényirodalommal foglalkozik mostanság, és hogy nem eredménytelenül, arra bizonyosság, hogy az Ad Librum kiadó megjelentette a Könyvhét alkalmából Fanyűvők (Nemzeti jeti) címet viselő misztikus horror-krimijét.

Az elevenen égetés, medve általi marcangolás és egyéb borzalmak mellett a történetben helyet kapott némi társadalom-kritika, de a szerelem, a szex, és a tragikumot kiegyensúlyozó humor sem hiányzik belőle. Mi több, viliricsi nem hazudtolta meg önmagát, hiszen a könyv egyik jelenete népszerű koncert-klubbunkban játszódik.

Mikor máskor jelenne meg a kötet, mint ma, azaz '16. 06. hó 06. napján? Aki elég gyors, a megjelenés alkalmából meg is nyerheti a könyvet! De aki nem ily szerencsések, őnekik itt találhatóak a szintén nyereményszámba menő akciók, s egyéb érdekes információk ITT.  

villax_richard--fanyuvok--fd_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr358783712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum