RockStation

Most már biztos, hogy Axl, Slash és Duff új Guns dalokon dolgozik

2016. június 08. - theshattered

gnr_nagy.jpgEddig is nyílt titok volt, de most már hivatalosan megerősítésre került, hogy az éppen az AC/DC-vel turnézó Axl Rose és a "reunion" végett visszatért Slash és Duff McKagan új Guns N' Roses dalokon ügyködik a háttérben. Na hülyék is lettek volna ezt a ziccert kihagyni, addig kell ütni a vasat, ugye...

A hivatalos bejelentés tegnap történt a China Exchange londoni eseményén, ahol a "jó" szokásától eltérően Rose egy interjú keretében válaszolt az elhangzó kérdésekre (melyet lentebb láthattok). Természetesen a leginkább lényeges információt, azaz a megerősítést, azt külön, itt is olvashatjátok:

"Valóban új dalokon dolgozunk. Egy csomó felhalmozott ötletem van, amikor megmutattam néhányat Slashnek és Duffnak, tetszett nekik. És Angusszel (az AC/DC-ből - szerk.) is tárgyalunk a további közös munkáról."

A Slash-el való első újratalálkozásról: "Slash és én 19 évig egyáltalán nem beszéltünk egymással és akkor egy jót beszélgettünk. Mondtam is neki, hogy "Egy csomó olyan dolgot írtál a könyvedben, ami meg sem történt. Nem is igaz.""

Az Angus Younggal való viszonyáról: "Nagyon vigyázok, hogy ne okozzak neki csalódást, jobban, mint bárki másnál, akivel eddig találkoztam. És nem tudom, hogy miért, de nagyon előzékeny velem. Mondták, hogy sosem látták még ennyire boldognak, nem látták, hogy ennyit mozgott volna. Ez egy nagyon jóleső dolog így zenészek között."

Hogy az utóbbi félmondat mit takarhat, egyelőre nem tudjuk, de tekintve a koncertek sikerességét, talán még egy AXL/DC korongot is szülhet ez a zenei románc. Akár lesz mindkét formációval valami, akár nem, mi türelmesen várunk. A Chinese Democracyból kiindulva úgyis van még rá pár évünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318793160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum