RockStation

Napi logisztika: 2004-ben futárral küldött magának metamfetamint a Korn gitárosa

2016. június 09. - theshattered

brian-head-welch.jpgBrian "Head" Welch 2004-ben hagyta ott az akkor még kvázi isten státuszú Kornt, hogy aztán egy hosszas szünet után 2012-ben visszatérhessen a bakersfieldiekhez. Ezt a sztorit, illetve a távozása utáni Jézussal való összecimbizését azóta többször, többféle formátumban megörökítette a héthúrost nyúzó Welch, de előtte még azért okozott néhány húzós pillanatot a környezetének. Leginkább akkor, amikor interkontinentális küldeményben küldött magának némi tudatmódosítót.

A New York Daily Newsnak Welch elárulta, hogy hogyan használta ki a technikát némi extázis kedvért: "Néztem, ahogy a csomag Kaliforniából New Yorkba, majd az Egyesült Királyságba, onnan pedig Németországba megy. Végigkövettem a FedEx weblapján. Három adag meth volt a csomagban, nagyon kemény szituáció volt. Le is csukhattak volna ezért. A kislányom meg otthon várt - Az egész életemet kockáztattam." - mondta az azóta megtért, megtisztult gitáros, majd folytatta - "Akkoriban szuicid voltam. Utáltam magamat. Bűntudatom volt, szégyelltem magam, meg minden ilyesmi." Amikor rákérdeztek, hogy akár meg is halhatott volna: "Igen - Eleget drogoztam ahhoz."

Hogy ti is szemügyre vehessétek, hogy Headdel azóta minden rendbe van-e, ma este irány a Novarock, ahol a az új albumán dolgozó Korn mellett többek között az Amon Amarth és Billy Talent is tiszteletét fogja tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218793324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum