RockStation

A Metallica végre TÉNYLEG elkészült az új lemez felvételeivel!

2016. június 15. - theshattered

metallica_2016.jpgVégre befejezte az új lemez felvételeit a Metallica! Talán mi sem hittük volna, hogy ezt egyszer leírjuk, mégis elérkezett a nagy nap! Igaz, hogy a megjelenést magát még arrébb datálják (egész pontosan őszi időpontról van szó), mégis bizakodóak vagyunk. Nem kevésbé a zenekar!

"Éppen keverjük a lemezt, remélhetőleg őszre már kint lesz és szétzúzhatja a hallgatókat." - nyilatkozta James Hetfield a múlt héten az NBC Sportsnak - "Nagyon várjuk már! Hosszú idő munkája lesz és tudod, ez az életünk. Szeretünk zenélni. És a következő lemez pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell. Szóval izgatottak vagyunk."

Lars Ulrich nyilatkozata szerint a banda felváltva dolgozott más projekteken és a lemezfelvételen is, de ők ezt így szeretik csinálni.

"Ha ott kellene ülnünk és az lenne, hogy 'Az év maradék részében írtok, aztán a következő évben felveszitek', kihúznám azt a maradék hét hajszálamat is. Egyenként kihúznám és szögeket szúrnék a szemembe, vagy bármit, de nem bírnám." - mondta Ulrich a The Pulse of Radionak - "Úgy értem, hogy nagyon szeretem, hogy össze-vissza ugrálhatunk mindenféle projektek között. Ez tart minket életben."

A lemez címéről és a megjelenési módokról a pletykák szerint még ebben a hónapban dönteni fognak, így ha minden igaz, hamarosan újabb (érdemi) információval is tudunk majd szolgálni Nektek a Metallica háza tájáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr768811394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum