RockStation

Új kiadónál jön ki a következő Opeth album

2016. június 16. - theshattered

opeth_1.jpgTöbb, mint egy évtizedes együttműködés után szétválnak a svéd progmetalos Opeth és a Roadrunner Records útjai. A feltehetőleg ősszel megjelenő új nagylemezt, melynek címe Sorceress lesz, a Nuclear Blast fogja piacra dobni.

Az új istállóhoz való szerződésről a mindig viccelődő Mikael Åkerfeldt a következőt nyilatkozta:

"Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy szerződést kötöttünk a Nuclear Blast Entertainmenttel és a tizenkettedik nagylemezünk, a Sorceress, a saját kiadónkon, a Moderbolaget Recordson keresztül fog megjelenni. A döntés Markus Staiger (Nuclear Blast fejes) nevetségesen erőteljes Porschejében született valahol Dél-Németországban megközelítőleg 150 mérföldes sebességnél. Örülünk, hogy a NB csapat tagjai lehetünk és nagyon várjuk már a gyümölcsöző kapcsolat terméseit."

Mellesleg a Moderbolaget az "anyavállalat" svéd megfelelője, ha felmerült volna bennetek a kérdés. Az, hogy folyatódik-e az időutazás az Åkerfeldt-művekben '70-es évekbeli prog zenék felé, még nem tudjuk, de erősen sejtjük, hogy nem fognak már visszakanyarodni a klasszikus Opeth hangzás irányába.

Aki élőben szeretné látni a svédeket, legközelebb november 10-én csípheti el őket Bécsben. Talán addigra már a Sorceress is kijön.

opeth16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr58812902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum