RockStation

Joey Jordison visszamenne a Slipknotba

2016. június 21. - theshattered

slipknot-joey-jordison.jpgA múlt héten nálunk is olvashattatok Joey Jordison súlyos gerincbetegségéről, melynek, mint így utólag kiderült, elég sok köze volt ahhoz, hogy 2013-ban otthagyja az általa (is) alapított Slipknotot. Az akkor már szerencsére teljesen egészséges Jordison épp a Golden Gods gálán osztotta meg a betegségével kapcsolatos tapasztalait, egyben pedig a volt zenekarát is méltatta, szinte feltűnően támogató volt velük szemben. Sejtettük, hogy ezt nem "csak úgy" csinálta, ugyanis sokak kedvence jelezte: visszatérne a des moines-i kilencek közé.

Az eset után Corey Taylor egy üzenetben a támogatásáról biztosította a dobost, persze akkor a fent említett terv még szóba sem került, legalábbis nem a nyilvánosság előtt. A Metal Hammernek ezt nyilatkozta a jelenleg több zenekarban is érdekelt dobmágus:

"Hogy őszinte legyek, nem akarok drámázni, de ha adódna rá egy lehetőség, szívesen összefutnék a srácokkal. Szeretném őket megölelni és érezni azt az energiát, amit akkor éreztünk, amikor rohadtul fiatalok voltunk és sikerre éhesek, meg ilyenek."

"Ők a testvéreim." - folytatta - "Csak megölelnénk egymást, beszélgetnénk és olyan dolgokat csinálnánk, amiket régen is. Annak idején egész este fent voltunk, tervezgettük a dolgokat, meg hogy miket akartunk véghezvinni. Így szeretném ezt csinálni."

"Személyesen szeretném elintézni. Ha ez megtörténne, rohadt nagy királyság lenne, de majd idővel úgyis eldől."

És hogy mit gondol a legutóbbi, már nélküle készült Slipknot korongról, a .5: The Gray Chapterről?

"Többször is végighallgattam az egész albumot. Szerintem nagyszerű lett. Nagyon tetszik és örülök, hogy nem álltak le. Örülök, hogy továbbvitték a nevet, mert ez az, ami a rajongók számára a legfontosabb dolog."

Hogy mi lesz belőle, ha lesz egyáltalán, majd kiderül. Természetesen mi is a lehető leghamarabb be fogunk számolni a fejleményekről. Az biztos, hogy Joey két jelenlegi bandája, a Vimic és a Sinsaenum is hamarosan lemezzel áll elő, szóval felpörög az élet a kis termetű energiabomba körül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr298826078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum